Formació individual

Oferim un curs de pràctiques de dos anys de durada, per a professionals del sector social. Està destinat a psicòlegs, educadors socials o altres professionals del sector que volen aprendre noves formes de valoració diagnòstica i de teràpies.

La freqüència del curs és setmanal: una tarda a la setmana de 16 a 20,  des de mitjans de setembre a mitjans de juliol.

Aquest curs té un format individual.  Cada estudiant entra amb el terapeuta a les sessions des del primer dia. Durant el primer any fa de co-terapeuta i en el segon any comença a realitzar intervencions directes  en la sessió sota la tutela del terapeuta.

Es complementa amb una vessant teòrica d‘aprofundiment en tècniques de valoració i d’intervenció i també amb un treball vivencial basat en l’experiència per preparar-se com a futur terapeuta.

L’acostament teòric és fa des de la teràpia d’integració utilitzant tècniques dels diferents corrents psicològics on es busca la personalització màxima de la teràpia perquè sigui adient al pacient per poder reduir el seu patiment i desenvolupar les seves potencialitats.

Diploma acreditatiu

Una vegada acabat el curs, s’entrega un diploma amb el reconeixement de les hores de pràctiques realitzades i sota la tutela i supervisió dels professionals d’Espai Neutral. També hi ha la possibilitat de portar els propis casos al mateix gabinet.

Formacio individual